Mama Vibes - mijn vierde kindje

Als mama van drie kleine kindjes, vind ik het geweldig om ook bewegende beelden van hen te maken. Dat doe ik echt al vanaf ze inieminie waren, en nu nog.

Toen ik me, in de zomer van 2022, zwanger van mijn derde kindje, opeens bedacht hoe waardevol deze bewegende beelden waren, moest ik hier wel meer mee doen.

 

Enter you!

 

 

Tegenwoordig laat iedereen zijn kinderen, hele gezin, geliefden, ... vastleggen op foto. Prachtig vind ik het, en ik doe het zelf ook (tot vervelens toe bij mijn vriend, alhoewel die er achteraf ook altijd blij mee is).

Maar wat nu als je ook het gegiechel van je kindjes kan vastleggen. Bepaalde uitspraken van je mama of papa.

Daar oprechte bewegingen bij en mooie muziek onder gemonteerd, dat geeft de mooiste herinneringen die je voor eeuwig en eeuwig wil en kan (her)bekijken.

 

En dus doopte ik mezelf tot familievideografe. Met een extra passie voor newbornvideografie.

Ik leg jou, je kinderen, je ouders, je grootouders, je ... whatever! maar al te graag vast.

 

Ik hoor je dan snel? Om je met je geliefden te laten vastleggen?

Want zeg nu zelf, altijd zelf filmen, dan sta je zelf niet bij op die beelden...

Hoe ga ik te werk?

Ik kom bij je thuis op bezoek. Want daar kent iedereen het en is iedereen op zijn gemak. Ja, ook je man. En nee, alsjeblieft, niet opruimen.

 

Ik laat je op voorhand weten welke kleuren kledij mooi pakken op beeld, en we spreken een moment af dat voor ons beiden past.

 

Reken op ongeveer 90 à 120min dat ik bij jullie op bezoek kom. We babbelen een beetje, jullie doen jullie ding, en ondertussen loop ik rond met mijn camera om jullie vast te leggen.

 

Bepaalde handelingen, de slappe lach, ... het wordt allemaal vast gelegd en nadien in jullie familiefilm gemonteerd. Zo authentiek mogelijk. Want dat geeft achteraf de grootste glimlach op jullie gezicht. Opnieuw en opnieuw...

Een extraatje

Naast jullie eigen familiefilm, krijg je van mij ook enkele stills. Een still is waar ik mijn fragment op pauze zet en eigenlijk een printscreen neem.

Het is dus eigenlijk een soort foto.

 

 

 

 

 

En die foto kan jij afdrukken voor aan je muur te hangen of in een album te steken.

Of die kan je delen op social media, waarbij je mij natuurlijk tagt :-). Win-win.